Країна в руїнах, але не під ними

27 лютого 2014, 16:12
Власник сторінки
Журналист
0
383
Країна в руїнах, але не під ними

Нам терміново потрібно змінити існуючу модель економіки держави

Я закликаю всіх українців, чиновників, духовників, еліту нашої нації до національної єдності заради великої економічної мети, адже так зване покращення від політичної сили, що відходить в минуле, привело Україну до  в край тяжкого соціально-економічного становища. Політичні пристрасті, які продовжують панувати, ускладнюють і без того тяжку економічну хворобу країни, створюють додаткові ризики національної єдності та безпеки.

Заради світлого, економічно-соціального майбутнього, нам треба припинити ідеологічні дискусії задля створення  нового  українського  економічного  дива.  

Первинною метою українського суспільства з перших років незалежності було не протистояння, а створення вільної, справедливої, заможної країни, де кожний громадянин відчував би свою суверенність, гідність, добробут, європейську якість життя. Сьогодні можливості для цього є. Але ці можливості може бути реалізовано, а мету досягнуто, лише завдяки стрімкому економічному зростанню, що не можливо з існуючою тупиковою національною економічною моделлю та вкрай застарілою виробничою базою.

Тому нам потрібно, всіх громадян країни, від Заходу до Сходу, від Севастополя до Дрогобича, від звичайного робітника до крупних підприємців, об’єднатися в прагненні подолати економічні негаразди та побудувати найкращу економіку світу і повірте, ми здатні посісти перші місця в усіх галузях і порівнятися з розвинутими країнами-гігантами світу. Українське економічне диво можливе! Світова економічна історія має приклади, коли країни з набагато гіршого економічного становища підіймалися та посідали найвищі в світи місця за рівнем економічного добробуту населення. Проте немає жодного прикладу, коли б економічне диво було можливе без громадянської загальнонаціональної єдності в прагненні великих економічних перетворень.         

Ми здатні працювати на перспективу та  перетворити нашу країну в передову інтелектуальну високопродуктивну економічну, країну рівних можливостей,  грандіозних цілей і великих досягнень.

Я готовий поділитися  своїми ідеями з реалізації концепції українського економічного розвитку нашої держави, як кризовий менеджер.  Проте, вони тільки тоді будуть реалізовані, коли з боку вас, українського народу, буде загальнонаціональний соціальний запит на великі економічні перетворення.

Нашій країні зараз дуже потрібні висококваліфіковані фінансисти, економісти, антикризові менеджери, такі собі арбітражні керівники, які здатні були б відновити економічні руїни нашої держави. Ми повинні з вами об’єднатися і спільними ідеями, досвідом, авторитетом залатати чорні діри нашого українського бюджету. Нас чекає прихована війна з 
тими, хто довів Україну до банкрутства, зіткнення взаємовиключних 
інтересів різних сторін,  але мета того варта.

Завдяки виключно новій національно економічній моделі та комплексу економічних реформ, методів та інструментів, що дозволять Україні протягом вже року не лише утриматися на краю перед дефолтного обриву, але й відступити на шлях стабільного розвитку, який був обірваний три роки тому. Хотів би акцентувати  увагу суспільства на тому, що протягом саме цих трьох років  для нашої країни обрали вкрай неефективна національно-економічна модель, яка стихійно була сформована після приходу до влади Януковича та його команди, що привело Україну в економічний глухий кут. Саме ця існуюча модель є фундаментом постійних економічних проблем та низького рівня життя людей. Нам в першу чергу потрібно відмовитися від існуючої економічною стратегії розвитку держави та побудувати нову економіку на основі передових ідей вітчизняної економічної науки, яка йде в ногу з часом. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.