На Святошині на зеленій зоні демонтували незаконний кіоск

13 лютого 2014, 09:32
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
484

Після моїх численних депутатських звернень у Святошинському районі демонтували МАФ, установлений на зеленій зоні та підключений до електропостачання від житлового будинку

На зеленій зоні біля Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11 у Святошинському районі м. Києва демонтовано незаконно встановлену тимчасову споруду.

Після моїх численних депутатських звернень до керівництва міста та Святошинського району вдалося добитись демонтажу цього кіоску, встановленого на зеленій зоні. Разом з місцевими мешканцями ми вели боротьбу проти цієї тимчасової споруди близько трьох місяців.

Власники кіоску здійснили підключення тимчасової споруди до електропостачання від внутрішніх електричних мереж сусіднього житлового будинку, що є грубим порушенням.

Мало того, що власники кіоску знищили частину зеленої зони, так вони ще й почали підключати тимчасову споруду до електропостачання від сусіднього будинку. Це небачене нахабство!  Ці підприємці хотіли, щоби за електроенергію, яку споживатиме кіоск, сплачували мешканці. Працівники «Київенерго» та ЖЕКу після мого депутатського звернення провели перевірку, після чого відключили кіоск від електромереж.

Термін дії договору про сплату пайової участі тимчасової споруди по вул. Котельникова, 32/11 закінчився.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.