Конкретні вимоги для позитивного результату

11 грудня 2013, 11:56
Власник сторінки
Журналист
0
12
Конкретні вимоги для позитивного результату

Дивні вимогу лунають до влади, а головне різноманітні.

То опозиція вимагає відставки Уряду Азарова. То Євромайдан вимагає відставки Захарченка. Пропоную конкретизувати наступними вимогами. 

1) - Президент відправляє у відставку Азарова, а отже і весь Уряд
2) - РНБО своїм рішенням розпускає "птахофабрику", тобто спецпідрозділи, які використовуються для силового розгону Майдану, повинні бути розформовані
3) - Президент заявляє про недовіру Паламенту та пише заяву про відставку з посади Президента в зв`язку з останніми подіями в країні.
4) - Парламент приймає рішення про розпуск ЦВК, та обирає новий склад
5) - Парламент дикриміналізує 365 ст. ККУ, що дозволяє звільнити Лідера опозиції Юляю Тимошенко та звертається до Генеральної Прокуратури з вимогою про закриття усіх кримінальних справ проти неї.
6) - Парламент приймає рішення про призначення дострокових парламентських і президентських виборів, після чого новий склад ЦВК здійснює організацію виборів. 
Прошу проголосувати і в разі масової підтримки цих вимог, донести цей список з Майдану до кожного українця. Слава Україні!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.