Офіційна заява Партії захисників Вітчизни

01 грудня 2013, 02:40
Власник сторінки
Журналист
0
22
Офіційна заява Партії захисників Вітчизни

Народний Референдум має право зняти з посад злочинних можновладців і ліквідувати "Беркут"

Партія захисників Вітчизни вважає події силового захоплення і звірячого побиття людей на Майдані Незалежності такими, що порушують Основи Конституційного ладу України та основи положення права громадян України на мирне зібрання гарантованих Конституцією та вважає, що в діях посадових осіб МВС України, які віддали наказ, а також в діях тих співробітників спецпідрозділу «Беркут», які виконали злочинний наказ. Є наявні ознаки злочину передбачені Ч 3 Ст. 365 Кримінального Кодексу України і вимагає терміново провести розслідування даного факту, негайного відсторонення керівництва спецпідрозділу «Беркут» та взяття їх під варту. Вжиття заходів до звільнення займаної посади начальника УМВС та Прокурора м. Києва, які допустили подібні випадки шляхом незабезпечення невідворотності покарання за антиконституційні дії. Вважаємо, що Уряд на чолі з М. Азаровим має терміново бути відправлений у відставку і влада має бути передана Уряду Народної довіри. У випадку, якщо Генеральний прокурор Пшонка не доповість на народному віче 1 грудня о 12 год. результати проведеного розслідування він має бути відправлений у відставку. Партія захисників Вітчизни підтримує пропозиції керівників парламентських опозиційних партій, щодо «перезавантаження» Уряду, Верховної Ради і Президента та вважає у випадку продовження нагнітання протистояння в суспільстві проведення референдуму з питань довіри підтримки народу найвищим органам влади та затвердження референдуму іншої редакції Ст. 365, за якою засуджено лідера української опозиції Юлії Тимошенко. На референдум також мають бути винесені питання, щодо неможливості подальшого існування спецпідрозділу «Беркут» та внутрішніх військ при МВС України, як таких, що зганьбили честь мундиру та вимоги Конституції України у частині військової присяги в зв’язку з невжиттям заходів для захисту конституційного ладу в Україні, сприяння антидемократичної істерії, а отже негайної відставки Голову СБУ.
Також, терміново має бути відновлена постійна робота Комітету Опору Диктатури, в який входять і позапарламентські партії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.