Про синій колір і #Єврономер

27 листопада 2013, 11:31
Власник сторінки
Управляючий партнер в PlusOne DA: цифрові комунікації
0
421
Про синій колір і #Єврономер

#Євромайдан має отримати простий і зрозумілий символ. Синій колір - колір прапору ЄС. Взяли в 2004 помаранчевий - пора забрати і синій! Хай влада і ПР бояться власних кольорів.

#ЄвроМайдану потрібне щось більше, ніж відмова від партійної символіки. Потрібен один сильний і простий символ - синій колір! Кожен може взяти шматок блакитної тканини, одягнути синій светр чи шапку, замотати яскравого синього шарфа і підтримувати #ЄвроМайдан!

Журналісти можуть іти на прес-конференції у синьому, виходити в ефіри, водії зможуть причепити сині стрічки, партійні активісти пов’яжуть дерева на мікрорайонах. 

Владі треба показати реальний масштаб Європідтримки. Хай ПР і влада бояться власних кольорів! Як у 2004му ФК "Шахтар" не знав куди подіти власну форму. 

І ще, треба кожен день робити крок уперед – мікро-акції і активності, які наситять простір дією – власне змінять стояння на дію. В 2004 році ми клали телефони одіозних журналіств. Може прийшов час покласти телефони Азарова і його помічників? Для цього просто варто опублікувати їх на ФБ і запросити людей висловити своє ставлення до відмови від #ЄвроІнтеграції.

Я сьогодні замовив 100 000 наліпок на номери автомобілів. Кожен тепер зможе зробити собі #Єврономер. Прошу писати всіх, хто готовий в Пт. 29 листопада 2013 року вранці роздавати #Євроналіпки на перехрестях. Збір о 7-00 на Поштовій площі. Інструктаж і починаємо роздачу на перехрестях. Як у старі добрі часи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.