У центрі Києва з’явиться новий сквер

27 листопада 2013, 10:23
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
168

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики підтримала ініціативу щодо створення скверу площею близько 0,5 га на вул. Тургенєвській

Постійна комісія Київради з питань екологічної політики схвалила проект рішення про надання статусу скверу земельній ділянці площею близько 0,5 га, розташованій між житловими будинками № 72, 74, 74-б по вул. Тургенєвській у Шевченківському районі м. Києва.

 

Ми підтримуємо мешканців Шевченківського району і надаємо цій ділянці статус скверу. Тим більше, що там розташований дитячий майданчик. А офіційне оголошення території сквером дасть можливість провести її благоустрій, висадити нові дерева, а також захистити її від посягань забудовників.

 

Після створення скверу на вул. Тургенєвській «Київзеленбуд» має вжити усіх необхідних заходів для його благоустрою.

 

Я вдячний киянам за активну участь у процесі створення нових скверів. Чим більше у Києві буде зелених зон, тим чистішим стане повітря, яким усі ми дихаємо. Адже дерева виробляють кисень, затримують пил і зменшують концентрацію газів у повітрі. Наприклад, у зоні зелених насаджень рівень запиленості повітря у 2-3 рази нижчий, аніж на відкритих ділянках.

 

Новий сквер на вул. Тургенєвській стане 64 у Шевченківському районі столиці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.