Псевдо опозиційний Власенко та псевдо опозиційна Шурочка. Хто є хто?

25 листопада 2013, 13:28
Власник сторінки
Журналист
0
12
Псевдо опозиційний Власенко та псевдо опозиційна Шурочка. Хто є хто?

Хочу повідомити так звану опозицію, яка тільки справжніх опозиціонерів на округах гризе і довбе, поливає брудом, про незаконне використання імені Юлії Тимошенко на 94 окрузі

Хоча і так звані єдині кандидати також не мають морального права піаритися на цьому імені лише тому, що там на горі «сообразили на троих».Ці малюки-політики її навіть в очі ніколи не бачили, а все розвішують себе поруч з нею на біг-бордах. Інформую. Перебуваючи на зустрічах з виборцями, спостерігаю ось таку картину, де поруч з провладними палатками стоять агіт - намети від Сергія Власенка, який є фейковим і технічним кандидатом від влади, а не захисником Юлії Тимошенко. Сам же Сергій Власенко в депутати не йде, а продовжує відстоювати права і волю Юлії Тимошенко. Тепер, коли його опозиція випхала з парламенту, в нього на це часу більше. Тож, повідомляю нашу з вами не народну, а горезвісну опозицію про такі випадки використання імені Лідера опозиції та її адвоката.Рекомендую відреагувати, а не займатися пустословством, як це робить Шурочка Кужель, яка ще в 2004 році кричала на всіх, помаранчева чума, і закликала Януковича брати владу у свої руки, а сьогодні видає себе за яру опозиціонерку, поливаючи брудом тих кандидатів, які провірені революцією, відданістю і часом. Про це сказали і люди і час.
А що стосується політичних перевтілень пані Шурочки, то рекомендую почитати її інтерв`ю за 2005 рік на сайт Фраза 
(http://fraza.ua/interview/25.06.05/3312.html)
Ось деякі теги і думки пані Кужель, яка має совість відносити себе сьогодні до Тимошенко і опозиції. 
Кужель: Я не определяю конкурентов по половому признаку. Я - оппозиция в политической команде к Тимошенко. Как женщине, я ей гораздо больше прощаю, чем мужчинам-политикам.
Питання до Кужель: Как вы считаете, есть ли основания считать участников съезда в Северодонецке сепаратистами?
Задал(а) Narimanov [23.06.05 11:45]

Ответ Кужель: Нет, не считаю, я читала все работы главы облсовета Тихонова и тоже являюсь приверженицей федерализма Украины. Но это не минутный процесс, но думаю, будущее – за федерализмом.
Кужель про вбивство Гонгадзе: Нет тела, нет убийства, нет убийцы. 
Кужель про Вітренко: Ответ: Я считаю Витренко сильным политиком. Она знает свою нишу, она профессионально готовится к выступлениям со своим электоратом, она находит больные точки и много работает для достижения результата. 
Кужель про високий рейтинг Януковича в 2004 році: Рейтинг Януковича – это результат работы избирательной кампании таких политиков, как Тигипко, Коновалюк, Шуфрич, Кужель, Чорновил



 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.