Чому успішний Х-фактор віддає тухлістю?

27 грудня 2010, 09:45
Власник сторінки
Управляючий партнер в PlusOne DA: цифрові комунікації
0
13498

На фоні мега-успішних і надихаючих форматів СТБ: Танцюють всі і Україна має талант, Х-фактор став справжнім розчаруванням.

З великим натхненням країна зустрічає найкращих танцюристів (1, 2, 3) і талантів (1 і 2), які завдяки форматам каналу СТБ з провінційних ентузіастів вибираються на вершину визнання. Але й не менше розчарування викликає переписування правил шоу, під дітей впливових регіоналів у "х-факторі". Не хочеться "набріхувати" на достойний телеканал, але результати шоу  "х-фактор" не вселяють ніякої довіри і нагадують про технології діми табачника з СМС-просування потрібних героїв.

Х-фактор з самого початку віддавав "тухлістю". Можливо тому, що бракне авторитету окремим суддям, чи через орієнтацію на російський шоубіз і "пєсні нашего дєтства". Тепер от ще й відверте переписування правил формату, коли в шоу повертають когось, за невідомі телеглядачам заслуги. Що це корупція, чи недалекоглядність продюсерів? Хай з цим розбирається канал. Результат - "на ліцо": в програмі тягнуть за вуха сина впливової мами від партії влади.

Особисто перестав дивитися програму на 2-му ефірі, а деякі люди дивились до кінця. Один з таких «стійких» прихильників шоу Денис Олєйніков пише у себе в ФБ: «СТБ - галимое позорище. Телеканал насрал на международные правила X-фактор и элементарную порядочность ради сына богатой мамочки, избалованного мажора Кривошапко, который теперь в финале занимает место действительно талантливых людей. Ирина Борисюк - вот настоящая звезда... Но у нее есть маленькая дочка, а мамы-регионала нет».

Хоча каналу, мабуть, на думку таких, як я і Денис Олейников наплювати, адже рейтинги хоч і невпевнено, але ростуть, тай голосування СМС приносить хорошу копієчку. А що ще треба продюсерам? Репутація - ніщо! Рейтинг - всьо!

P.S. Може хтось скаже, що "Х-фактор" не мій формат взагалі? Але перебуваючи в Німеччині і Польщі я дивився кілька випусків їхніх шоу. Обидва сподобались, незважаючи на мовний бар'єр, культурний розрив і споглядання окремого випуску, а не всіх ефірів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.