22 січня я спільно з іншими представниками політичних та громадських організацій братиму участь у акції з нагоди Дня Соборності у Києві

21 січня 2011, 16:52
Власник сторінки
Фаховий дипломат, дванадцять років віддав роботі у цій сфері. З 2006 року по 2010 рік очолював Службу безпеки України.
0
874

Це особливе свято. Саме зараз, на мою думку, політикам варто об’єднуватися, в першу чергу, навколо дії. Однак, на жаль, вкотре доводиться спостерігати за пустими і дешевим змаганням різних «майданів» по всьому Києву.


22 січня я спільно з іншими представниками політичних та громадських організацій братиму участь у акції з нагоди Дня Соборності у Києві. 


Це особливе свято. Саме зараз, на мою думку, політикам варто об’єднуватися, в першу чергу, навколо дії. Однак, на жаль, вкотре доводиться спостерігати за пустими і дешевим змаганням різних «майданів» по всьому Києву, за те, хто перший виступить, за те, хто лідер і хто не лідер. Це все – вчорашній день. Це, що найобурливіше, знову виконується тими, хто своїми амбіціями і примітивністю зруйнував єдність патріотичних сил.

Я не хочу брати участь у таких змаганнях, у цій метушні. Я хочу бути з людьми, з молоддю.

Хочу закликати усіх співгромадян - не мовчати, не стояти осторонь, не бути байдужим натовпом, а об’єднувати зусилля навколо української дії, для захисту своєї свободи, прав і майбутнього, бо все залежить від нас.

А ті, хто не виправдав довіру людей, хто будує вождистські плани на наших дітей, мають піти з політики.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.