Яскраві бренди: Астон Мартін та сидіння для катапультування

02 лютого 2011, 08:03
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1542

Київ звик до присутності зірок.


Однак, під час мого перебування на посаді Посла в Києві, ті двоє людей, від спілкування з якими я отримав найбільше задоволення, були виконавцями головних ролей в останньому фільмі бондіади «Квант милосердя» - Деніел Крейг з Великої Британії та Ольга Куриленко з України.
 
Отже, мені приємно відвідати відкриття першого салону Астон Мартін у Києві. Британський бренд здобув канонічний статус як авто, на якому їздив Джеймс Бонд: спочатку у сьомій частині, «Голдфінгер», а потім у цілій низці фільмів про Джеймса Бонда, включаючи ранню класику з Шоном Коннері, зокрема «Голдфінгер» і «Кульова блискавка». Останя справила на мене велике враження як перший фільм про Джеймса Бонда, який я переглянув. Це було у студентській аудиторії у місті Рома, Лесото, 1965 року. Окрім цього, я був щасливим власником потриманої іграшкової моделі Aston Martin DB5 Corgi, обладнаної сидінням для катапультування, передніми кулеметами, броньованою розкладною задньою панеллю і поворотними номерними знаками. Звісно, в той час автомобілі в Лесото не мали подібного обладнання. На офіційному відкритті автосалону в Києві (фото внизу) представлено повний спектр розкішних автівок, оточених чималою кількістю потенційних українських покупців, і багатьом з них кортить посидіти в салоні автомобіля і випробувати прилади керування. За даними компанії «Астон Мартін», бренд зараз має 46 офіційних дилерів у 19 країнах Європи та 132 у 41 країні світу. Хочу побажати їм успіхів у Києві – машини безсумнівно виглядали приголомшливо, і схоже, що попит буде високим.
 
Дехто запитує, коли я придбаю Астон Мартін у якості службової автівки. На жаль, зимові погодні умови і крута слизька дорога за межами резиденції виключають цю можливість. Отже, я, мабуть, буду й далі насолоджуватись моїм Рейндж Ровером. Він чудово пасує до київських зим, але, наскільки мені відомо, поки не має сидіння для катапультування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.