Скажіть мені: чи варто читати цей блог? Або писати?

15 березня 2011, 15:23
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1889

Насправді це не блог.

Це безсоромна реклама мого нещодавнього інтерв’ю українському тижневику «Дело» (http://ukinukraine.fco.gov.uk/uk/about-us/our-embassy/our-ambassador/ambassador-interviews/blog-interview), у якому я розповідаю про блоггінг. Я рекомендую його, оскільки окрім усього іншого, інтерв’ю містить стислий перелік моїх улюблених записів у блозі, а також тих, які найбільше сподобалися іншим читачам.

МЗС Великої Британії заохочує блогерів переглядати свій блог на рахунок того, чи вартий він усіх зусиль, які витрачаються на його написання та друк. Важко бути впевненим, особливо з того часу, коли цей блог передруковується на кількох чудових новинних платформах. Але мені б було цікаво дізнатися, що ви, читачі, думаєте з цього приводу. Якби я припинив писати його, чи торкнулося б це вас? Прошу коментарі – для цього використовуйте розділ «Коментарі» нижче.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.