Історія України ХХ ст.: нова методичка, вона ж конспект. Скачати

21 квітня 2011, 08:08
Власник сторінки
літератор
0
2978

Підпільне міністерство освіти України розповсюджує новий методичний посібник щодо викладання предмету «Історія України ХХ ст.»

 серед учителів загальноосвініх шкіл. У першу чергу посібник призначений для викладачів. Проте, його непогано було б мати вдома і простим громадянам. 

По-перше, для себе.

По-друге: не всі ж учителі історії - патріоти. Хтось неодмінно цю методичку ігноруватиме. Тоді батькам самим доведеться навчати своїх дітей справжній історії Україн. Бажано - вночі, при світлі свічок та заритих порт*єрах.

В посібнику розглядаються наступні питання:
- перші визвольні змагання;
- місце України в версальській системі;
- зміна зовнішньополітичної орієнтації СРСР та наслідки для України;
- Україна в Другій світовій війні;
- другі визвольні змагання;
- проблема західного кордону України;
- від УРСР до України;

- навіщо Міністерству освіти України потрібна «велика вітчизняна війна»

З передмові до посібника:

«Браття і сестри! Міністерство освіти України, яке відверто служить Москві та мамоні, нав'язує брехливі концепції української історії. Викидайте та паліть на шкільних подвір’ях підручники і методичні посібники, видані богопротивним міністерством Табачника!

БРАТСТВО дарує вам правдиві тези до історії України ХХ ст. Уважно вивчайте їх, роздруковуйте, користуйтеся ними в своїй нелегкій подвижницькій боротьбі з учнями, поширюйте їх від класу до класу, від школи до школи, від серця до серця!

  СКАЧАТИ посібник можна за цим посиланням  




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.