Я про Тимошенко

13 травня 2011, 17:14
Власник сторінки
Журналист
0
13

Історія Тимошенко моїми очима

Історія Тимошенко моїми очима

Шановна громадо! Звертаюся до Вас з приводу закидів в адресу Тимошенко! Знаючи цю людину, не можу не відреагувати! Отже. Коли я слухаю як пані Богусловська, керуючись лише тим текстом звинувачень, який був написаний Кучмою про Тимошенко, розповідає всім про її злочинні вчинки, як вона розграбувала країну, як вона Україну в кабалу своїми газовими домовленостями кинула і інші дурниці, мене охоплює лише сміх! Адже я сам своїми очима бачив всі кроки Тимошенко в політиці і аналізував їх.

     Адже для мене головне, це дотримання закону і праця на користь країни і лише тоді я буду схилятися до такого політика підтримуючи його дії, до якої б він партії не належав. Саме такі дії я вбачав в тоді ще молодій, амбіційній, але вже розсудливій і принциповій Тимошенко. Перше з чим вона зіштовхнулася при владі, будучі Віце-Премєром  у Кабінеті Міністрів Ющенко, це шалені борги перед Росією за електроенергію!

 Всі мабуть памятають ті часи, коли кожного дня ввечері вимикали світло людям в цілях економії! Це і не дивно! Адже розрахунок з сусідньою країною був бартерний, в той час, як кошти з бюджету розграбовувалися і саме головне, цьому ніхто не заважав! Адже опозиції на той час в нашій країни не було майже! Чом би і не «тирити» у народу, а люди нехай в темряві сидять? А щоб було на кого спихнути відповідальність, коли вже ситуація в країні дійшла до колапсу фінансово-економічного і знаходилась за крок до дефолту, Кучма поставив Ющенко і підставив йому Тимошенко, наперед недооцінивши її можливості, здібності і вміння працювати в тих умовах, які їй запропонували. Він допустив дві помилки одночасно під назвою тандем Ющенко-Тимошенко! Їхній Уряд визнано найкращим за часів Кучми, а це  вже політична конкуренція. Та повернемося до перших кроків Тимошенко. Перш за все, вона перейшла на фінансовий розрахунок з Росією, що унеможливило можливість спілкуватися з нами мовою ультиматуму. Це в свою чергу додаткові фінансові витрати з Державного бюджету, в який свої руки запхав Кучма і не мав бажання ділитися зі своєю країною цими грошима. Додаткові бюджетні розходи вимагали додаткових фінансових доходів. І тут Тимошенко «перекрила кисень» тим, хто ще вчора отримував прибутки і не платив податки! Одним із таких був Суркіс, який одного разу зайшов до Тимошенко в кабінет і запропонував долю їй, аби вона «відчепилася» від його бізнесу! Вона погодилася сказавши що готова прийняти його долю в вигляді податку в казну, давши зрозуміти, що платити будуть всі.

Наступним її кроком була боротьба з цінами на бензин. Вона зібрала всіх нафтотрейдерів і повідомила, що нинішня ціна на бензин є фінансово необґрунтованою, а по переду посівна. Але коли перед тобою стоїть маленька, худощава, з тихим голосом жінка і вимагає відмовитися від мільйонних доходів, то це не тільки не викликає серйозного відношення, а навіть зухвалість. Після чого вона вийшла з кабінету і зайшла через декілька хвилин зачинивши за собою двері на ключ, повернулася обличчям до нафтових товстосумів і пояснила їм, на чоловічому жаргоні, що якщо вони не дослухаються до її прохання, то завтра вона їхньому бізнесу переламає хребет. Такі аргументи одрази стали для всіх переконливими. Наступний її крок вже вразив

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.