Справа Юрія Луценка. Бажання знайти справедливість чи тест на гуманність влади?

23 травня 2011, 09:06
Власник сторінки
Директор Агентства моделирования ситуаций
0
1734

Влада не може втрачати ознаки моралі та гуманізму.


Події навколо справи Луценка вже з правової та політичної площини перейшли в площину моралі та гуманізму.

Досить дивно, незрозуміло виглядають дії представників ГПУ, їх коментарі і взагалі відношення влади вже не до політичного опоненета, а просто до людини.

Можна любити чи не любити Луценка, поважати чи незважати, але ми, громадяни, в першу чергу, повинні зрозуміти, яку владу ми обираємо? яку обрали в 2005 році, яка вона сьогодні в 2011 році? На жаль, складаєтся враження, що в 2005 році було розпочате " полювання" на політичних опонентів, а сьогодні це вже сприймається, як необхідна складова "комунікації" з опонентами. Крім того, сьогодні ми бачимо нелогічну впертість, жорстокість до своїх політичних опонентів, а як наслідок, влада починає втрачати такі необхідні для діалогу з громадянами ознаки, як мораль та гуманізм. Звичайно, що в кожної людини є свої недоліки, почуття помсти одне з них, в повсякденному житті це не красить людину, а для політиків і поготів, бо має негативні наслідки для суспільства в цілому.

Сподіваюсь, що влада таки це зрозуміє сьогодні, щоб завтра ми не ставали безпринципними антигуманністами в своїй країні і забули, що таке  людська мораль.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.