Mr Gold в Києві

07 липня 2011, 13:52
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
934

Mr Gold в Києві

Чотири великі золоті пластини висять на стіні.  Поруч непомітно виблискує піджак.  Голова чоловіка, завернута назад, кричить золотими устами.

Я знаходжусь у Я Галереї в центрі Києва на відкритті нової виставки «Mr Gold», куратором якої є Павло Гудімов.  Його проект «Гудімов Арт Проект» завжди пропонує цікаві ідеї (пошук в Google розкриває, зокрема, що колись Павло входив до складу блискучого українського року-гурту «Океан Ельзи» та що він також є арт-директором групи «Я Дизайн»).  Я не намагатимусь охарактеризувати виставку з «золотою» тематикою.  Обмежусь лише тим, що сказав мені Павло: золото є «водночас і священним, і гламурним».  Декілька художників також присутні на заході.  Зокрема, Тиберій Сілваші, автор золотих пластин, який розповів мені, що натхненням для його робіт були Марк Ротко та Алевтіна Кахідзе, яку я востаннє бавив на заході «Онлайн Київ Offline» у своїй резиденції минулого листопада (про що напивав у своєму блозі «Кіберпанки та матриця»).

Чудове шоу (щоб побачити фото, перейдіть по лінку). 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.