Квіт має піти з Могилянки

03 серпня 2011, 14:16
Власник сторінки
Управляючий партнер в PlusOne DA: цифрові комунікації
0
9554

Якщо Президент НаУКМА Сергій Квіт залишав свій підпис під "чєломбітним листом" від інтелігенції до Януковича - він має залишити Академію.

.
Підпис Квіта знаходимо під листом, де у пафосній манері, властивій періоду пізнього сталінізму, група людей відверто підлабузнють Януковичу, називаючи його головним борцем з корупцією. "В противостоянии между гражданами и коррупционной системой, которая вот уже двадцать лет душит гражданское общество, Вы, господин Президент, твердо стоите на стороне народа".

Читаючи не віриш, що такі тексти може хтось писати, тим більше підписувати, в наш час: "Реформы начались. Мы дождались. Идите смело выбранной Вами дорогой - реформируйте Украину, не допустите свертывания реформ, ломайте коррупцию и ведите государство к демократическому управлению. С вами - народ".

Межигірря, ЄВРО-2012 і нацпроекти, порти і митниці, Укрспирт і лікеро-горілчана галузь, ринки і підприємці, земля і державні монополії - лише окремі "переможні" сфери боротьби з корупцією.

Чи може це все домисли і наукові висоти пана Квіта дозволяють йому бачити іншу картину?

Пане Квіт, знайдіть в собі сміливість піти.
 

*   *   *
UPD: І ще одне запитання: "Чи має право чільник будь-якої організації підписувати документи не читаючи їх?"

UPD 2: І ще до Квіта чи не думав він над тим, щоб після надихаючої промови від Богатирьової, на наступну Конвокацію дати майданчик самому Проффессору?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.