Два серця краще, ніж одне

29 вересня 2011, 13:46
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
629

Де в Києві найбезпечніше місце для здоров’я?

На недавньому прийнятті в резиденції, у мене виникла підозра, що таким місцем може бути моя вітальня.  Причина в тому, що в кімнаті зібралося близько 80 гостей, які представляли собою вершки лікарської професії в Україні, а, зокрема, кращі з кращих у країні інтервенційних кардіологів.  Серед інших експертів в галузі медицини, з якими я спілкувався, були й спеціалісти з надання першої допомоги.  Якби хтось планував  захворіти, варто було б зробити це саме тут.

Приводом для прийняття, організованого за підтримки АстраЗенеки, міжнародної біофармацевтичної компанії із штаб-квартирою в Лондоні, стало створення Асоціації інтервенційних кардіологів України.  За останні 25 років кількість людей в Україні, що страждають на серцево-судинні захворювання, зросла втричі, а рівень смертності від цих хвороб збільшився на 45%.  Метою новоствореної асоціації є вдосконалення надання медичної допомоги таким пацієнтам і, таким чином, скорочення цієї статистики.
 
Велика Британія завжди готова підтримати ініціативи та інноваційні проекти, спрямовані на покращення надання медичної допомоги в Україні.  Ми сподіваємося, що створення Асоціації інтервенційних кардіологів стане вагомим внеском у розвиток медицини і науки в країні.  І я сподіваюся, що найближчим часом в мене не буде потреби скористатися послугами тих видатних чоловіків і жінок, які були присутні на прийнятті. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.