Звернення мешканців наметового містечка, розташованого біля Печерського суду

27 жовтня 2011, 09:44
Власник сторінки
Журналист
0
10

Голові Партії захисників Вітчизни Ю.А. Кармазіну

Шановний Юрій Анатолійович!

Ми, мешканці наметового містечка, звертаємося до Вас з проханням зачитати наш лист з парламентської  трибуни, адресований   нашій антиукраїнській, кримінальній, бандитській, корумпованій владі.

            Дії Януковича говорять  про його страх перед  маленькою, тендітною  але сильною, розумною, на відміну від самого  Януковича, жінкою на ім’я Юля.  Циркові вистави на чолі з клоунами  Кіреєвим та Волком, не врятують його від долі Саддама Хусейна, Хосні Мубарака та Муамара Каддафі. До такого трагічного кінця він веде себе сам, своїм антинародним курсом правління. Ми не обирали Президента в якого  фашистські наміри щодо знищення  української нації, культури  та всього народу, але щоб позбутися такого Гітлера в образі Януковича, нам вистачить сил, як вистачило їх нашим дідам під час Другої Світової Війни, от тільки часу на це піде менше на багато.

            Слова Азарова дають нам підстави вважати, що ця людина живе в Радянській епосі, де все чудово, тож нехай би він там і залишався, бо кожна секунда перебування його при владі, погіршує наше життя та  збіднює нас і наших дітей.  Кожен його виступ на нашій  українській, поетичній мові викликає у нас сміх і страх водносач від того, хто керує нашою економікою. За його словами, 700 грн. стипендії достатньо для життя студентам, а хто витрачає на дорого по 12 грн. кожного дня, нехай ходить пішки. Нехай почне з себе. Подібні заяви лише підкреслюють його цинічність, тупість, нахабність  та непрофесіоналізм. Скоро не знайдеться людей, які б погодилися постояти за гроші на офіційних поїздках Азарова, таких наприклад, як приїзд на студію Савіка Шустера,  який заявив, що ми за гроші обкидали Анну Герман. Ми офіційно заявляємо, що це брехня з вуст ведучого, адже таке задоволення не купиш не за одні гроші.            

Заяви пана Могильова про те, що ми зеки та алкаші нас взагалі обурили.  Той факт, що він призначений на цю посаду Головним Зеком України, не дає йому підстав робити подібні заяви. Тому, ми вимагає публічних вибачень через ЗМІ. І радимо йому весь потенціал його підопічних направляти не проти людей, а проти злочинців, адже події в Одесі говорять про непрофесіоналізм Могильова діяти в критичних ситуаціях. Нажаль, влада спромоглася лише за короткий термін вбити демократію в нашій країні. Це вже не та вільна демократична держава, за яку ми боролися. Отже, або нам не місце в Україні, або Януковичу і його «професійній команді». Ми прихильники останнього варіанту. І цей варіант скоро для влади  наступить.

Ми вдячні всім політикам, які в цей не легкий час, повстали проти режиму провладної «гопоти», останній вчинок Олександри Кужель говорить про те, що ця влада, дістала вже всіх, тому давайте влаштуємо їм ураган Катрін і змиємо їх, як брудну пляму на обличчі нашої неньки України.

Слава Україні!!!

Додаток: підписи мешканців наметового містечка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.