Привітання Народного Руху України з нагоди Дня Свободи

22 листопада 2011, 08:40
Власник сторінки
0
751

Народний Рух України вітає всіх українців із сьомою річницею Помаранчевої революції.

Народний Рух України вітає  всіх українців із сьомою річницею Помаранчевої революції. Кожен, хто пережив ті дні, з теплотою згадує підйом українського духу, його прояв у всій своїй величі.

7 років тому ми разом довели, що в Україні живий дух свободи, довели своє бажання йти демократичним шляхом. Майдан став невід’ємною віхою української історії і, не дивлячись на всі зусилля нинішньої влади його дискредитувати, назавжди залишиться в пам’яті українців та усього світу, як безкровна перемога народу над режимом.

Тоді ми відстоювали не лише право на чесні вибори і законно обраного Президента. Ми стояли за свободу, за демократичне, європейське  майбутнє.

На жаль, сьогодні здобутки Помаранчевої революції нещадно викорінюються авторитарним режимом. Приклад цього – політичні переслідування опозиції та ув’язнення лідерів Майдану, що можуть вголос виступити проти антинародних дій влади.

Нав’язане нам владою трактування вітчизняної історії, що ігнорує найвизначніший здобуток української демократії – це ідеологічна війна проти українського народу, котра відбувається одночасно зі згортанням демократії, наступом на верховенство права та свободу слова.

Сьогодні влада вкотре перейшла межу дозволеного. Вона боїться вільних і незалежних людей. Для тих хто хоче жити в справжній, вільній, сучасній європейській державі кожен день стає випробовуванням.

Суть сьогоднішнього послання владі одна – ми перемогли тоді, переможемо зараз. Хвиля громадянської непокори вже котиться Україною. Громадяни стають на захист своїх прав і інтересів – пенсіонери, чорнобильці, підприємці, студенти спільно виступають проти режиму. 

Сьогодні ми мусимо об’єднатися і нагадати, що ми пам’ятаємо Майдан.

Зі святом Свободи, українці!

З річницею Майдану!

Слава Україні!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.