Угода про повітряне сполучення між Британією і Україною

22 листопада 2011, 14:55
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
898
Угода про повітряне сполучення між Британією і Україною

Я прямую до МЗС України, аби разом із Міністром закордонних справ Костянтином Грищенко підписати нову угоду про повітряне сполучення між Великою Британією та Україною.

Підписання відбувається у форматі офіційної церемонії – як посол, я був уповноважений укласти цю угоду від імені Уряду Великої Британії, що є міжнародним юридичним договором.

Нова угода покликана забезпечити відповідність стандартів здійснення повітряного сполучення між Великою Британією і Україною до норм законодавства ЄС і міжнародного права, а також замінити собою угоду від 1993 р. Найважливішою частиною угоди є відкриття послуг із/до будь-якого куточку в Україні й Великій Британії, що може заохотити бюджетних авіаперевізників до збільшення рейсів між двома країнами. Крім того, угода також містить важливі положення щодо покращення безпеки.

З огляду на запланований візит до Донецька наступного тижня, який свого часу був домом для валлійця Джона Юза, я з нетерпінням чекаю інтенсивного розвитку зв’язків між провін містами України й Британії, так само як і прямих рейсів між Києвом і Лондоном.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.