Ще більш дивакуватий вигляд заради здоров’я чоловіків

25 листопада 2011, 13:07
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
3610
Ще більш дивакуватий вигляд заради здоров’я чоловіків

Місяць Вусопад у самому розпалі, і Вусо-брати та Вусо-сестри по всьому світу роблять свій внесок у збір коштів заради здоров’я чоловіків

Гостьовий блог Майлса Мартіна, «UkrTashBud», Вусо-команда, Посольство Великої Британії

1 листопада я написав гостьовий блог «Вусопад: дивакуватий вигляд заради здоров’я чоловіків».  Місяць Вусопад у самому розпалі, і Вусо-брати та Вусо-сестри по всьому світу роблять свій внесок у збір коштів і підвищення рівня поінформованості щодо питань здоров’я чоловіків.  Місяць швидко добігає кінця, і тут у Києві наші відважні мушкетери-вусачі (саме так, у нашій команді є француз) із команди «УкрВусоБуд» вже за тиждень отримають свободу поголитись.  Для більшості з нас, а особливо для новачків у тонкому мистецтві відрощування вусів, це була довга подорож, що зрідка викликала розчарування, а частіше – свербіж.

На разі, завдяки нашим зусиллям ми вже зібрали вражаючу суму у 2,4 тис. фунтів стерлінгів, і вона щодня зростає. Гарний результат забезпечили кілька надзвичайно щедрих корпоративних внесків, а також завзятість одного чи двох окремих членів команди.  В усьому світі загальна сума коштів, зібраних для благодійних організацій, що займаються питаннями лікування та профілактики раку, вже складає близько 40 млн. фунтів стерлінгів – і це досить вражаюча сума.

Зважаючи на вищесказане, за тиждень до завершення акції все ще є час, щоб зробити свій внесок.  Якщо ви ще цього не зробили, будь ласка, відвідайте веб-сторінку нашої команди УкрВусоБуд та, сміючись із наших зусиль у справі відрощування вусів, а також результатів цих зусиль, натисніть кнопку «зробити внесок».  Це не займе багато часу.  Будь-який внесок, незалежно від його розміру, є надзвичайно цінним.  Нам потрібна ваша допомога у досягненні нашої амбітної та непростої мети – щоб сума зібраних коштів перевищила 3 тис. фунтів стерлінгів.

Цей запис англійською тут.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.