Мої вітання для Юлії Тимошенко

28 листопада 2011, 18:51
Власник сторінки
Журналист
0
16
Мої вітання для Юлії Тимошенко

Шановна Юлечко! Саме так Вас іменує український народ і світові політики. Саме так і я хочу звернутися до Вас з приводу сьогоднішнього дня.

27 листопада — це не лише Ваше День народження, але й для українців святкова дата в календарі і лише для сьогоднішньої, сподіваюсь тимчасової влади, чорний день. Їхні намагання і зусилля заборонити людям і артистам йти на Ваше свято до стін СІЗО зводяться нанівець.
Дозвольте від імені Партії захисників Вітчизни і особисто від себе привітати Вас з цим днем, нажаль не таким святковим як хотілося б але, я переконаний це не на довго. Переконаний, незабаром ми зустрінемося з Вами за інших, більш приємних обставин. Незважаючи на Ваше перебування в СІЗО, Ви намагаєтеся консолідувати всі опозиційні сили в одну потужну команду заради світлого майбутнього всієї країни. В своїй країні Ви залишаєтеся впливовим політиком, якому повірило більш 11 мільйонів українців і для яких Ви залишаєтеся справжнім, українським, демократичним політиком.
Нехай Матір Божа і Ваш Ангел охоронець оберігають Вас, захищаючи від всіх негараздів. Бажаю здоров`я, терпіння, мужності і Божого благословенням Вам і Вашим близьким. Моє серце і мільйони українських сердець б`ються разом з Вашим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.