Чудова британська освіта № 9

29 листопада 2011, 11:39
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
3045

Здається, у своїх блогах я завжди говорю про освіту.

Почасти це тому, що одні з найкращих університетів світу знаходяться саме у Великій Британії, як і сектор середньої освіти, що приваблює людей з усього світу.  Але ще одна причина полягає в тому, що багато освітніх закладів активно й успішно рекламують британську освіту саме тут, у Києві.

Одним із таких прикладів є Единбурзька школа бізнесу, для якої я нещодавно провів прийняття в своїй резиденції на честь четвертого набору студентів школи і її третього року діяльності в Україні.  Моя співпраця з Единбурзькою школою бізнесу триває вже певний час (див., напр., тут і тут).  Приємно спостерігати, що програми школи активно розвиваються і що кількість студентів МБА (MBA) на сьогодні сягає вже 150 чоловік.  І як завжди, я радий зустрічі із самими студентами, які вразили мене своєю завзятістю та мотивацією, багато з яких працюють на престижні компанії у Києві.

Іще одним важливим освітнім закладом, що працює в Києві, є наша Британська Рада.  Ви можете ознайомитися з широким спектром програм Британської Ради на її веб-сайті.  А у відповідь одному з моїх українських друзів, який нещодавно сказав, що його чотирирічна дитина чекає, коли зможе почати вивчати англійську мову, я б особливо звернув увагу на безкоштовний он-лайн курс вивчення англійської мови для дітей Британської Ради.  Якщо у вас є маленькі діти і ви бажаєте, щоб вони розпочали вивчати англійську в правильному руслі, то почати можна саме з цього.  Окрім того, там є багато он-лайн ресурсів для дорослих, а, зокрема, версії курсів, доступних на мобільних телефонах.

І насправді – чудова британська освіта.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.