Азаров буде свідчити у прокуратурі бо влада зарядила останній патрон

05 грудня 2011, 07:55
Власник сторінки
Журналист
0
7
Азаров буде свідчити у прокуратурі бо влада зарядила останній патрон

Прем’єр-міністр Микола Азаров має бути звільнений з посади у зв’язку з невиконанням рішень судів і даватиме свідчення в прокуратурі.

Звільняти слід і інших чиновників, які порушують законодавство. На мою думку, керівник уряду має позбутися посади, оскільки не виконує рішення судів стосовно виплат чорнобильцям.

         Звільняти треба всіх, але починати з Азарова. Він не те, що перевищив свої службові повноваження, він спричинив людям колосальну шкоду. У зв’язку з цим переконаний, що Азаров даватиме свідчення в прокуратурі. І буде це робити ще при цій владі, а не при новій. Це станеться, як тільки Янукович зрозуміє, хто його найбільше у владі підставляє.

Раніше прем’єр-міністр Микола Азаров заявляв, що чорнобильці за рішенням судів отримали право на величезні компенсації. Минулого тижня Кабмін оприлюднив постанову, згідно до якої пенсія чорнобильцям підвищується в 2,5 рази. Однак до цього, за словами протестувальників, її було знижено в кілька разів. Водночас чорнобильці заявляють, що будуть і далі протестувати. Азаров запитав де він візьме гроші, мовляв не у старців же їх забирати. А як що до того, аби в українських чиновників забрати службові автомобілі і позбавляти посад за неефективне використання бюджетних коштів? Це я що до  закупівлі дорогих автомобілів в органами державної влади, наприклад у Донецьку. Хочуть, хай самі їздять на своїх машинах. У крайньому випадку таким чиновникам можна компенсувати вартість палива. І не треба тримати автопарки, в тому числі автопарк у Верховній Раді, слід ліквідувати автопарк і в Адміністрації Президента. Це надзвичайно важливо, але коли на Євро 2012 використовується вдвічі більше, ніж потрібно, то ситуація з закупівлею машин у Донецьку — це така дрібниця, яка лише відволікає увагу.Я переконаний, що доходи бюджету можна було б суттєво збільшити, якщо б перекрити «витік коштів в офшори з якими є угоди про недопущення подвійного оподаткування. Я ставлю питання перед Президентом Януковичем, перед прем’єром Азаровим про те, щоб вони внесли відповідний законопроект до Верховної Ради, але великий бізнес не дозволяє їм цього робити. У нас немає сьогодні прем’єра чи Президента, у нас є люди, що виконують волю десяти великих олігархів.

            Що ж стосується справи Тимошенко, судячи з того, як відбувається розгляд справи по апеляції вироку екс-прем'єру Юлії Тимошенко, відразу стає ясно, хто його замовник. Ситуація повинна прояснитися через кілька днів. По-моєму, партія влади зарядила свій останній патрон і, справи у них, судячи з усього, дуже погані. Свідченням тому - заміна судді. Але я все ж сподіваюся, що справедливість повинна восторжествувати і справа Юлії Тимошенко буде припинено через відсутність складу злочину.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.