Британський посол пригощає українським вином

15 грудня 2011, 14:58
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
713

Наскільки хорошим має бути вино, щоб його подавали у резиденції британського посла в Україні?

Наскільки хорошим має бути вино, щоб його подавали у резиденції британського посла в Україні?  Відповідь полягає у тому, що смак вина – це досить суб’єктивна річ.  Однак я завжди шукаю гарні українські продукти і, звичайно, слідкую за співвідношенням ціни і якості.  Я також зацікавлений у просуванні хороших українських географічних показників у контексті ЄС – дивіться мій попередній блог про те, як найкращі експерти з Росії, Швеції та Фінляндії розповіли мені, що українська горілка – це найкраща у світі.

Тому я радий повідомити, що після мого останнього візиту до Бессарабії я знайшов декілька українських вин відмінної якості.  І справді, цими винами я тепер пригощаю партнерів під час офіційних обідів віч-на-віч у резиденції.  Поки що я отримував виключно позитивні відгуки.  Посуньтесь, визнані країни-виноробці?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.