Без розСУДку (2)

22 грудня 2011, 13:50
Власник сторінки
0
666

Янукович дедалі більше і більше нагадує вантажівку, котра в глибокій болотній баюрі «сіла на живіт» і безперестану газує, ще глибше грузнучи в тванюці.

          Йдеться навіть не про падіння рівня його підтримки серед виборців, а вже про очевидну інтелектуальну деградацію особистості. Його чітка позиція означена лише в одному – в намаганні позбутися своїх головних політичних конкурентів, згноїти їх у смердючих в’язницях і стерти пам'ять про них. Здається, зараз він зосереджений лише на цьому.

          У всьому іншому, а найголовніше – в державних справах, у вирішенні всеукраїнських болючих проблем, він цілковито розгублений і переляканий.

          Сам Янукович, як президент, стає не великим президентом, а великою українською Катастрофою, що може відкинути Україну в дрімуче колоніальне минуле 18-19-го століття.

          Лише розгублена, перелякана, позбавлена системного, логічного мислення людина здатна протягом двох діб пересварити Україну і з Європою, і з Росією. Україна перетворюється в резервацію, її міжнародна роль стала нульовою.

          Мої міркування Янукович підтвердив плутаною, абсолютно безглуздою прес-конференцією в середу, де номінальний глава держави поводився як ображена на весь світ стара діва, поріг якої не переступала жодна чоловіча нога.

          Без підказки чи без попередньої підготовки він не здатен відповідати на жодне елементарне питання. Не кажучи вже про проблеми державного рівня. Виявляється, що він просто чекає, коли в його урядовців «відкриється друге дихання». Це при тому, що в них ніколи не було першого. На каверзне запитання Мустафи Наєма про манію розкоші Януковича в люмпенізованій країні – він нервово зірвався: «Я вам хочу сказати, що я вам не завідую …».

          Знаючи виховні замашки Віктора Федоровича та інтонацію, з якою це було сказано – я зичу Мустафі спокою.

          Вершиною прес-конференції стала цинічна оцінка лжесуду над Юлією Тимошенко. Виявляється, що Янукович «зацікавлений (мається на увазі у її звільненні) ніж будь-хто, але тільки згідно закону», мовляв. А сьогодні навіть дошкільнята знають, що в нинішній Україні є єдиний закон – це Янукович.

          Кожен день перебування партії Регіонів із «кормчим» Януковичем перетворюють Україну на тоталітарний заповідник у центрі Європи.

          - Лягайте! Суд іде!!!

         Першу частину статті «Без розСУДку» читайте тут

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.