Книга року Бі-Бі-Сі

29 грудня 2011, 09:42
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
5681
Книга року Бі-Бі-Сі

Українці -- дуже талановита нація

Одна з моїх найулюбленіших подій у Києві – це церемонія нагородження «Книга року Бі-Бі-Сі», що відбувається щороку за підтримки Української служби Бі-Бі-Сі.  Я вручав премії переможцям останні чотири роки, зокрема, у 2010 р., а цього року ви можете ознайомитись із детальною інформацією про церемонію, авторів-фіналістів і роботу журі конкурсу на веб-сайті Бі-Бі-Сі (українською), де також містяться подкасти за участі членів журі, що розповідають про книжки (якщо ви ще не переглянули ці подкасти, то це можна зробити тут).

Вітання переможцю – Володимиру Рутківському – і всім авторам-фіналістам, у т.ч. Тарасу Антиповичу, з ким я мав приємність обговорити його науково-фантастичний роман-антиутопію з чудовою назвою «Хронос», що оповідає про майбутню Україну, де обмін життями стає реальністю.  Я також написав науково-фантастичний роман на схожу тематику ще у 80-х рр., але на відміну від нього усе ще шукаю видавника.  Респект, Тарасе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.