Лондон-2012: гімнасти, дзюдо та зміни клімату

14 лютого 2012, 13:04
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1717
Лондон-2012: гімнасти, дзюдо та зміни клімату

Літні Олімпійські та Паралімпійські ігри 2012 р. в Лондоні будуть найбільш екологічно чистими в сучасній історії.

Минулого тижня Посольство організувало прийняття, аби відзначити той факт, що наступні літні Олімпійські та Паралімпійські ігри в Лондоні будуть найбільш екологічно чистими в сучасній історії.  Мені було приємно привітати не тільки президента Національного паралімпійського комітету Валерія Сушкевича, генерального секретаря Національного олімпійського комітету України Володимира Геращенка та голову Державної служби молоді та спорту Равіля Сафіулліна, але також і еко-активістку й співачку Альошу та, понад усе, елітну українську гімнастку, абсолютну чемпіонку світу з художньої гімнастики Ганну Бессонову та призера Олімпійських ігор із дзюдо Романа Гонтюка.  З нетерпінням чекаю побачити виступ Романа в Лондоні й сподіваюсь, що ця Олімпіада принесе успіх олімпійській збірній команді України.

Високі екологічні стандарти Лондон-2012 – це приклад того, як Сполучене Королівство інвестує кошти в те, про що говорить, заявляючи про свою підтримку діяльності з пом'якшення наслідків кліматичних змін, а, зокрема, підтримку роботі з виконання Рамкової конвенції ООН про зміну клімату.  Ви можете прочитати більше про наш захід, включно з посиланнями на «зелені» факти Лондон-2012 та відео «Ігри перемін: Британія готується», у відділі новин на сайті Посольства, перейшовши за вищевказаним лінком.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.