Нові шляхи збереження енергії для тінейджерів

02 березня 2012, 10:25
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1359
Нові шляхи збереження енергії для тінейджерів

Діти та молодь можуть змусити кожного свідомо ставитись до довкілля й енергозбереження в побуті, а новий віртуальний еко-будинок допоможе їм у цій справі!

Клацніть по вхідним дверям, і ви можете ввійти в будинок.  Усередині є безліч посилань на  практичні поради щодо того, як люди можуть заощаджувати енергію, а також і свої кошти.  Ласкаво просимо до віртуального еко-будинку, який з’явився в мережі Інтернет у рамках проекту Посольства Великої Британії в Україні, який підтримує співачка Alyosha, спонсорують кампанії СКМ і ТНК-ВР і втілює в життя бюро соціального маркетингу «До речі».

Хто тісно спілкується з підлітками, знає, що вони дуже хочуть зберігати енергію, а особливо власну (жарт – ред.).  Утім, дослідження свідчать, що діти та молодь мають найбільший потенціал бути «агентами змін», змушуючи кожного, зокрема, членів їхніх родин, більш свідомо ставитись до довкілля та серйозно сприймати виклики глобального потепління.  Саме тому проект еко-будинку перш за все спрямований на тінейджерів.  Окрім того, з 12 березня на сторінці www.teenergy.com.ua для них розпочнеться «Ті-Джи Турнір» – он-лайн вікторина, що перевірить знання щодо різноманітних способів енергозбереження.  На переможців чекають цікаві призи, зокрема, електронні книжки.  Ви почули про це першими!

Ці ініціативи є новим етапом програми з підвищення культури енергозбереження, яку Посольство проводить в Україні з листопада 2010, коли стартувала кампанія «Бережи енергію! Заощаджуй гроші! Вигравай призи!».  У рамках цієї кампанії ми провели конкурс фотографії тему енергозбереження, який завершився блискучою виставкою у лютому 2011.  На прес-конференції з нагоди запуску віртуального еко-будинку один журналіст запитав, чи планує хтось побудувати такий енергоефективний будинок в Україні.  Усі ідеї вітаються.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.