Львів прокидається

21 березня 2012, 11:52
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1388
Львів прокидається

Я вражений динамічністю Львова, де я зустрічаюся з командою молодих, англомовних посадовців, які прагнуть привітати інвесторів і наполегливо працюють над підготовкою до Євро 2012.

В Україні є багато чудових міст.  Але я завжди мав особливо теплі почуття до Львова, оскільки там я провів два тижні, проживаючи у родині та вивчаючи українську мову.  Це також місто, в якому я почав писати блоги.  Тому я знову з радістю відвідав Львів цього місяця, щоб зустрітися з обласними та міськими посадовцями; підтримати важливі британські інвестиції та британсько-українську співпрацю у військовій сфері; зустрітися з місцевими політичними аналітиками; відвідати вечерю, організовану Британсько-українською торговою палатою та Львівською торгово-промисловою палатою; а також виступити перед студентами Львівського національного університету імені Івана Франка.

Я вражений динамічністю Львова, де я зустрічаюся з командою молодих, англомовних посадовців, які прагнуть привітати інвесторів і наполегливо працюють над підготовкою до Євро 2012.  Під час мого візиту до Львова у повітрі пахне весною.  У вражаючому центрі міста просто неба відкриваються кафе.  На селі багатий чорнозем виблискує на сонці, і починають сходити посіви.  В університеті студенти-міжнародники активно ставлять цікаві запитання.  А на Львівському автобусному заводі (ЛАЗ) майже завершено виготовлення транспортного парку до Євро-2012.

Я вже писав раніше про бурхливе минуле України, яке, поміж усього іншого, ілюструють замки навколо Львова та укріплені церкви у Львівській області.  Але я також радий чути і про майбутнє, яке обіцяють Львову Євро-2012, той факт, що Львів є центром високих технологій і зоною колосального сільськогосподарського потенціалу, а також ті самі львівські студенти.  Львів може бути прекрасним історичним містом, яке варто відвідати будь-якому майбутньому мандрівнику.  Але і про місто, і про область можна сказати набагато більше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.