Лондонська Олімпіада: залишилось 100 днів

19 квітня 2012, 07:49
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
752
Лондонська Олімпіада: залишилось 100 днів

Атлети завмерли на старті. Лунає сигнал початку забігу, м’язи напружуються, дистанцію подолано за декілька секунд.

Атлети завмерли на старті.  Лунає сигнал початку забігу, м’язи напружуються, дистанцію подолано за декілька секунд.  У забігу брало участь 100 спринтерів віком від 10-12 років.  Вчителі та учні підтримують їх вигуками.

Вітаємо у гімназії «ЕкоНад» на лівому березі Дніпра у Києві на яскравих святкуваннях, присвячених 100 дням до початку Олімпійських і Паралімпійських Ігор в Лондоні 2012 року.  Чудово бачити ентузіазм, що панує на шкільному спортивному майданчику.

У Києві підготовка до Лондон-2012 іде повним ходом.  У центрах підготовки спортсменів-олімпійців і паралімпіців українські атлети готуються до можливих славних перемог.  У Посольстві співробітники візового відділу тісно співпрацюють із українською стороною з метою оформлення віз та отримання біометричних даних від атлетів й інших офіційних осіб, які подорожуватимуть до Лондона для підготовки до та участі в Іграх (також відомих як «члени спортивної родини»).  Станом на сьогодні ми видали 187 віз членам олімпійської та паралімпійської родини, отримали 743 одиниці біометричних даних, зокрема, від 115 членів національної паралімпійської збірної України.  Їхня загальна чисельність складає приблизно 750-900 осіб.  Для досягнення цього результату співробітники візового відділу працювали в апараті національного олімпійського та паралімпійського комітетів Україні, а також подорожували до центру підготовки паралімпійців на півдні України.

Повертаючись до гімназії «ЕкоНад», я зустрічаюся з юними спортсменами та вручаю їм призи, разом із відомими українськими олімпійськими медалістами з різних видів спорту, напр., з вітрильного спорту та гандболу.  Якими будуть Олімпійські Ігри в Лондоні?  Судячи з ентузіазму юних спортсменів тут, у Києві, Ігри обіцяють бути дуже захоплюючими.

Більше фотографій з події

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.