Парламент - у Донецьк. Кабмін - в Харків. АП - в Нові Петрівці

18 травня 2012, 13:20
Власник сторінки
Управляючий партнер в PlusOne DA: цифрові комунікації
0
1253
Парламент - у Донецьк. Кабмін - в Харків. АП - в Нові Петрівці

Грузинський парламент переїжджає до Кутаїсі. А чи вистачить сміливості хоч одній політсилі в Україні заявити про винесення органів влади з Києва?

Які проблеми вирішить винесення органів влади з Києва:
1. Розчистить центр міста від заторів. Без жодної копійки в розширення чи ремонт доріг!
2. Створить величезний фонд нерухомості, яку можна продати на конкурсах під готелі, музеї, ресторани і інші визначені функції. Уявіть, які прекрасні музеї можуть бути в будівлях Верховної Ради чи Кабміну - з гігантськими експонатами, моделями і інсталяціями. Nemo в Амстердамі, Німецький музей в Мюнхені і Музей природньої історії в НьоюЙорку будуть заздрити!
3. Дозволить провести упорядкування структури і матеріально-технічної бази всіх органів влади - десь так само, як звичайна людина розбирається зі всім своїм майном при переїзді. 
4. Дозволить провести значне скорочення армії чиновників до оптимального числа - десь разів в 10 менше сьогоднішнього.
5. Децентралізація в дії - інші міста України підвищать свій статус, стануть більш привабливими для проживання і роботи. Значить залишати їх на користь Києва буде менше людей.
5. Створить нові робочі місця в регіонах.
6. Зросте актуальність введення електронного документообігу - бо ж відстані зростуть. 

Єдиним недоліком є очікуване безробіття для київських чиновників. Але не біда, саме їх силами і будемо створювати світову музейну славу Києва. 

Пропоную вимагати від всіх політсил декларації про необхідність винесення органів влади з Києва. Парламент хай їде у Донецьк. Кабмін - в Харків. АП - ближче до гаранта. АМК - до Львова. Нацбанк - до Полтави. Конституційний суд - до Кіровограду. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.