Генклан за Генплан або «Поле чудес» від Олександра Попова

08 червня 2012, 13:26
Власник сторінки
0
6169
Генклан за Генплан або «Поле чудес» від Олександра Попова

Як довго кияни ще збираються терпіти знущання над рідним містом та його мешканцями?

Які загрози несе новий Генплан, активно «просуваємий» владою за допомогою масштабної рекламної кампанії так званого «Першого референдуму киян», я вже писала раніше: http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/yelenagedelweiss/a65743

 Подібні фахові питання потрібно ставити експертам та, взагалі, не можна виносити на референдум. Але всім зрозуміло, що останній необхідний владі виключно, щоб зняти з себе будь-яку відповідальність за подальше спотворення Києва та легалізацію всіх протиправно захоплених земельних ділянок. Щоб ввести довірливих киян в оману, навіть, не посоромилися включити питання щодо «надбавок» та «муніципальної міліції», які до компетенції київської влади не відносяться. Але хто ж не підтримає збільшення пенсій, нехай, і віртуальне?

Сумніше за все, що введення в оману киян здійснюється за бюджетні (читайте -наші з вами кошти), які влада не шкодує на потужну рекламну кампанію, з залученням «зірок» та героїв України.

Звертаючись до всіх киян хочу запитати, чи знають вони, що всі задекларовані на присвячених  «Першому референдуму киян» яскравих плакатах обіцянки не відповідають дійсності?

 Наприклад:

Обіцяні «чудеса» згідно реклами на бігбордах, лайтбоксах та попівських буклетах 

Реальність

Захист Дніпровських схилів,

Лаври і Софії!

 (промоутер –  співак Олег Скрипка)

Згідно нового генплану на схилах Дніпра, крім ТРЦ з вертолітним майданчиком, передбачено будівництво ще 14 споруд (!). Розробники цього «геніального» документу відмовилися визнати особливо цінними землями, навіть, території навколо Києво-Печерської лаври та собору святої Софії, що означає – скоро ми зможемо побачити тисячолітні святині лише скрізь стелі прибудованих до них багатоповерхівок. 

На 20 % більше:

Парки! Бульвари! Сквери!

 (промоутер – співачка Руслана)

6 червня було варварські вирублено каштани, які є символом м. Києва, на Хрещатику, Володимирській, Прорізній та інших центральних вулицях. На їх місці цинічно встановлено пивні кіоски… Згідно нового генплану буде знищено майже всі зелені зони: парки, сквери, бульвари, тощо в центрі міста та, навіть, на його околицях. Під елітні забудови заплановано віддати понад 730 га зелених та лісопаркових зон м. Києва: частину Київського зоопарку, частину Маріїнського парку та Паркову алею, парк «Аскольдова могила», сквери на центральних вулицях, у тому числі Гончара та Прорізній,  схили бульвару Дружби народів та парк «Дружби народів», парки «Крістерова гірка», «Оболонь», «Троєщина», парк Кіото, парк «Перемога», «Парк партизанської слави», Солом’янський та Сирецький парки, парк біля Совських ставків, Лису гору, Протасів яр, Гідропарк, остров Труханів, Дніпровську набережну, лісництва: острів Жуків, Феофанію, Кончу-Заспу та безліч інших улюблених нами місць. 

Майданчики. Дитячі! Спортивні!

 (промоутери – голова Національного Олімпійського комітету України, чемпіон Європи та світу, багаторазовий світовий рекордсмен, олімпійський чемпіон,заслужений майстер спорту, кандидат педагогічних наук, герой України - Сергій Бубка та інші)

Новим генпланом передбачено забудувати величезну кількість  дитячих та спортивних майданчиків (особливо в центрі міста), що вже почали робити будівельні компанії, у повній впевненості, що генплан до 2025р. незабаром буде ухвалено.  З останніх скандальних випадків: рішення щодо забудови дитячих майданчиків по вул. Гоголівська, 7, Малишка, 1-3, Маяковського, 40-52, через декілька місяців планується будівництво на місці сучасного спортивного майданчика по вул. Овручська, 27, тощо… 

Історичний центр без висоток

 

 

 

Новий генплан надає «зелене світло» знищенню історичного центру міста та старовинних будинків. На Хрещатику планується будівництво гігантської вежі (офісного центру у 60 (!) поверхів). Думаю, киянам буде надзвичайно цікаво дізнатися, що влада на прохання «трудящихся» (інвесторів-забудовників) зменшила територію історичного центру міста: виявляється, непарна сторона Хрещатика – це вже не центр…  До речі, Київ спотворюють, у більшості випадків, не «висотки», а споруди до 9-ти поверхів (згадайте «потвори» біля Костьолу, Фунікулеру, тощо)


А чому ж тоді сусідка Мар’я Петрівна так завзято агітує за цей референдум? Повідомляємо, кожний бажаючий, офіційно отримує 1500 грн. за збір 50 підписів на підтримку референдуму + бонус, а ще – має красиву «корочку» з відповідними повноваженнями. Тому, цілком зрозуміла мотивація таких «представників», наполегливо вас переконуючих у телефонному режимі та особистому спілкуванні про всі «прєлєсти» ініціатив влади. А чого лише вартують «рекламні» палатки, розставлені по всьому місту, й спеціально випущені книжечки з належними роз'ясненнями, з «кольоровими картинками та великими літерами»? Здається, влада впевнена, в Києві мешкають одні «Буратіни», які поставивши свій підпис з величезним нетерпінням чекатимуть «врожаю» на черговому «Полі чудес імені О. Попова»…

Будь-ласка, звертайте увагу на все, що ви підписуєте. Ще одна небезпека – зазначення ваших персональних даних під час заповнення відповідної форми (без надання персональної розписки кожному підписанту окремо від представника ініціативної групи про зобов'язання їх не розповсюджувати), які також можуть бути використані не за призначенням.

Якщо ви не бажаєте бути посібником влади, навіть, якщо не розібравшись, вже поставили свій підпис, можна попередити про небезпеку рідних, друзів, колег, знайомих…

Поширюйте достовірну інформацію про «Перший референдум киян», всупереч масованій «агіткампанії» влади, та приходьте 19 червня о 10.00 на Третє Всеукраїнське «Київське Віче» до Верховної Ради України для відновлення влади громади міста Києва відповідно до Магдебурзького права, розпуску Київської міської ради, звільнення Олександра Попова та інших найманих нами чиновників, які знищують столицю України.

Доля нашого улюбленого міста лише в руках киян! А «вічно голодних» забудовників, чиновників та депутатів ми ніколи не нагодуємо…

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Киев,Киевсовет,референдум,Попов,Генплан Киева,влада,Київрада,Генплан-2025,забудови,забудовники,зірки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.