ЦВК готова до фальсифікації, але не до виборів

28 серпня 2012, 14:35
Власник сторінки
Журналист
0
12
ЦВК готова до фальсифікації, але не до виборів

Прес-конференція на тему: «ЦВК України – головна загроза дотримання виборчих прав громадян України»


28.08.2012 - 13:47

Місце проведення: Київ
Дата проведення: 29.08.2012
Час проведення: 11:30

Учасник прес-конференції: голова Партії захисників Вітчизни, народний депутат України 4 скликань Юрій Кармазін, захисник Юлії Тимошенко адвокат Микола Сірий.

На початку виборчого процесу до адміністративних судів надійшло ряд позовів про порушення ЦВК виборчих прав громадян. За словами кандидатів у народні депутати, комісія вибірково підійшла до вирішення питань реєстрації суб’єктів виборчого процесу, чим порушила принцип рівності, який закріплений Європейською конвенцією з прав людини та основних свобод, Конституцією та Законом про вибори. Вибірковість полягає у тому, що окремих кандидатів було завчасно повідомлено про допущені в поданих ними на реєстрацію документах помилки, а інших ні. Така вибірковість надавала можливість окремим кандидатам виправити помилки та пройти відповідну реєстрацію, а іншим у зв’язку з цим відмовити.

У список кандидатів, яких ЦВК умисно не повідомляла про нібито допущені ними помилки, увійшов опозиційний депутат Юрій Кармазін та адвокат лідера опозиції Ю.Тимошенко – Микола Сірий.

Під час прес-конференції Юрій Кармазін та Микола Сірий дадуть відповіді на запитання: чому ЦВК вибірково реєструвала кандидатів у депутати? Чи будуть дотримані виборчі права громадян України тощо.

Адреса: ІА RegioNews, м. Київ, вул. Хрещатик, 10-Б, 3-й поверх, оф. 8
Тел.: 0442788080, 0978413005.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.