Столична міліція зацікавилась вирубками лісу біля Гостомеля

03 вересня 2012, 09:03
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
752

Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України в м. Києві проводить перевірку щодо незаконної вирубки лісу біля Гостомеля

Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України в м. Києві проводить перевірку щодо незаконної вирубки лісу, самовільного будівництва та монтажу парканів на території КП «Святошинське лісопаркове господарство» біля селища Гостомеля.

 

За моїм зверненням управління держслужби боротьби з економічною злочинністю проводить перевірку вирубок лісу та самовільного будівництва на території Святошинського лісопаркового господарства неподалік селища Гостомеля. Сподіваюсь, що за результатами цієї перевірки винні у знищенні унікального Біличанського лісу будуть притягнені до відповідальності.

 

Нагадаю, що у квітні-серпні поточного року лісники КП «Святошинське лісопаркове господарство» зафіксували низку фактів самовільної вирубки   дерев цінних лісових порід, викопування котлованів під будівництво, встановлення металевих парканів, встановлення тимчасових споруд, складування будівельних матеріалів на території лісу неподалік селища Гостомеля.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.