Прокуратура оскаржує в суді рішення Гостомельської ради про дерибан лісу

05 вересня 2012, 06:37
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
819

Прокуратура м. Києва просить суд скасувати рішення Гостомельської селищної ради про відчуження земельних ділянок у Біличанському лісі

Cтолична прокуратура предявила до Святошинського районного суду м. Києва 7 позовних заяв про визнання незаконними і скасування рішень Гостомельської селищної ради про відчуження земельних ділянок, що знаходяться на території Київського лісництва КП «Святошинське лісопаркове господарство», та визнання недійсними державних актів на право власності на землю і договорів купівлі-продажу цих ділянок.

 

У відповіді прокуратури на моє депутатське звернення щодо незаконних вирубок лісу біля Гостомеля також вказано, що з метою забезпечення позовів прокуратура заявила клопотання про накладення арешту на ці земельні ділянки, заборону проведення на них будівельних робіт та знесення зелених насаджень.

 

Перевірку щодо незаконної вирубки лісу, самовільного будівництва та монтажу парканів на території КП «Святошинське лісопаркове господарство» біля селища Гостомеля проводить також і Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України в м. Києві.

 

Переконаний, що і прокуратура, і міліція будуть вживати усіх заходів, щоби припинити вирубки дерев на території Біличанського лісу та притягнути до відповідальності осіб, винних як у знищенні зелених насаджень,  так і у відчуженні земельних ділянок у лісі. 

 

Нагадаю, що у квітні-серпні поточного року лісники КП «Святошинське лісопаркове господарство» зафіксували низку фактів самовільної вирубки   дерев цінних лісових порід, викопування котлованів під будівництво, встановлення металевих парканів, встановлення тимчасових споруд, складування будівельних матеріалів на території лісу неподалік селища Гостомеля.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.