Ірпінь на хвилях громадських протестів...

07 вересня 2012, 13:21
Власник сторінки
0
963

06.09. 2012. Чергова сесія міської ради завершилась фіаско мера. Депутати опозиційної групи «Ірпінь» від парій «УДАР», «Фронт змін», «Свобода» та «Батьківщина» покинули сесійну залу.

06.09. 2012. Чергова сесія міської ради завершилась фіаско мера. Депутати опозиційної групи «Ірпінь» від парій «УДАР», «Фронт змін», «Свобода» та «Батьківщина» покинули сесійну залу. Цим вони підтримали громадськість яка в цей час протестувала під стінами міської  ради. Мешканці Ірпеня та Ірпінського регіону вимагали припинення політичних репресій проти Ярослава Місяця. Мітингувальники вимагали зупинити беззаконня провладного кандидата в народні депутати Мельника П. В..

 Під вигуки «Ганьба», «Мер і Мельник геть», в супереч ЗАКОНУ та здоровому глузду, міський голова продовжив невдале засідання. Знайшлися такі депутати, які залюбки взяли участь у дерибані семи гектарів нашої ірпінської землі! Вони знехтували громадською думкою і продовжили голосувати за злочинні питання!!! Під вигуки «Ганьба», «Мер та Мельник геть» міський голова не дивлячись на вимоги громади, опозиційних депутатів у супереч чинному законодавству, не зібравши кворуму такі розпочав сесію. Що ще раз доводить факт того що час змінити корупційну владу прийшов.

Депутати і міський голова, не чуючи самі себе, голосували проти мешканців Ірпеня та регіону. Вони не почули тисячі громадян які зібрались під стінами міської ради!

Сесію 6 вересня 2012 року проведено незаконно, всупереч громадській думці!

Ганьба меру і депутатам – зрадникам громади!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.