Найдорожча у світі влада

29 вересня 2012, 18:43
Власник сторінки
соціальний експерт
0
2770

Бюджетні видатки на утримання влади постійно зростають...

За час правління  Януковича та його уряду, бюджетні видатки на утримання влади постійно зростають. Тільки на утримання адміністрації президента за останні два роки видатки зросли в 1,7 разів, прокуратури - у 2,5 рази, МВС – 1,8 разів.

На утримання Януковича за один день витрачається 1 млн. 360 тис. грн., що є 3-м показником у світі після супердержав США та Росії.

В той же час, пересічний українець, який отримує середню заробітну плату, може витратити на себе і свою сім`ю в день трохи більше 90 гривень. При цьому, понад 70 з них він витратить на продукти і комунальні послуги.

Ще один промовистий факт. За рівнем заробітної плати робітників за 2011 рік США посідає  4 місце, Росії – 37-ме, Україна – 56-те.

Отже громадяни найбіднішої країни Європи утримують одного з найдорожчих у світі президентів!          Бідна країна не може додатково сплачувати комфортні умови для багатіїв-чиновників. Видатки на утримання органів влади всіх рівнів мають бути скорочені щонайменше удвічі. Не повинно бути жодних державних дач. Автопарки органів влади мають бути продані з аукціонів.

З 13 державних резиденцій можна залишити максимум три: для прийому лідерів іноземних держав та проведення міжнародних заходів. Усі інші, які використовуються для розваг можновладців – будуть перепрофільовані під лікувальні та оздоровчі комплекси, доступні для всіх громадян.

Межигір’я – найяскравіший зразок  корупції та шахрайства, буде повернуто державі. Це – помістя у 140 гектарів, за розміром як Монако, з палацом на воді, одна люстра в якому коштує 100 тисяч доларів, з президентським маєтком, оздобленим з небаченою розкішшю, із відомим «золотим унітазом Януковича».

Об’єднана опозиція «Батьківщина»: скоротить  видатки на утримання влади удвічі.

Пільги можновладцям – скасуємо. Позбавимо посадовців державних резиденцій і дач. Повернемо Межигір’я народу.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: корупція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.