Управління екології має з’ясувати, хто знищує заплаву річки Нивка

24 жовтня 2012, 05:23
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
696

Профільні управління вивчать ситуацію щодо знищення заплави річки Нивка

Головне управління екології та охорони природних ресурсів КМДА має з’ясувати ситуацію щодо знищення заплави річки Нивка в межах Біличанського лісу.

 

Ситуація зі знищенням Біличанського лісу набуває загрозливих масштабів. На карті Святошинського лісопаркового господарства зявляються нові і нові «гарячі» точки. Одна з них – заплава річки Нивка, де невідомі особи вивозять чорноземи та змінюють русло річки. Якщо це не зупинити зараз, то завтра річки Нивка вже може не бути взагалі. Тому на засіданні екологічної комісії ми доручили відповідним структурним підрозділам з’ясувати цю ситуацію і вжити заходів для збереження річки.

 

Також екологічна комісія доручила Головному управлінню земельних ресурсів КМДА зясувати користувачів земельних ділянок в заплаві річки Нивка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.