Лісовий забудовник хоче продовжити договір оренди землі

01 листопада 2012, 13:34
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
1073

Власники кафе на території Броварського лісництва Дарницького лісопаркового господарства хочуть продовжити термін оренди земельної ділянки

До порядку денного пленарного засідання Київської міської ради включений  проект рішення про поновлення фізичній особі-підприємцю договору оренди земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування закладу громадського харчування-кафе з благоустроєм прилеглої території в зоні короткочасного відпочинку у кварталі 74, виділ 17 Броварського лісництва Дарницького лісопаркового господарства у Деснянському районі м. Києва.

Як голова екологічної комісії я наполягаю на відхиленні цього проекту рішення. Адже це територія лісу. Про яке продовження договору оренди у лісі може йти мова? Переконаний, що ліс – це не місце для кафе, ресторанів та інших розважальних закладів. Ліс має слугувати рекреаційним потребам усіх киян.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.