На Святошині замість зеленої зони хочуть збудувати кафе

28 листопада 2012, 14:14
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
651

Мале приватне підприємство «Гетьман» має намір збудувати кафе на зеленій зоні у Святошинському районі м. Києва

До порядку денного пленарного засідання Київради 29 листопада включений проект рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки малому приватному підприємству «Гетьман» на вул. Верховинній, 77/13 у Святошинському районі м. Києва для будівництва кафе.

Чергова зелена зона у Святошинському районі опинилася під загрозою. На вулиці Верховинній неподалік онкологічної лікарні приватна компанія планує збудувати кафе замість скверу. Цього будівництва ні в якому разі не можна допустити. Ми зобовязані зберегти зелену зону для киян.

Як голова екологічної комісії я наполягатиму на відхиленні цього проекту рішення. Адже винищення зелених зон – це шлях в нікуди. Нам треба створювати нові сквери і розвивати мережу зелених насаджень, а не знищувати існуючі. До того ж, у Києві з грудня 2010 року діє мораторій на видалення зелених насаджень.   


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.