Зелену зону на Святошині буде збережено

29 листопада 2012, 14:32
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
671

Київська міська рада не дозволила малому приватному підприємству «Гетьман» будувати кафе на зеленій зоні у Святошинському районі м. Києва

Київська міська рада на пленарному засіданні 29 листопада відхилила проект рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки малому приватному підприємству «Гетьман» на вул. Верховинній, 77/13 у Святошинському районі м. Києва для будівництва кафе.

Чергова приватна структура хотіла забудувати зелену зону у Святошинському районі. На вулиці Верховинній неподалік онкологічної лікарні приватна компанія планувала збудувати кафе замість скверу. Ми зобовязані зберегти зелену зону для киян, тому не дозволили відвести цю земельну ділянку під будівництво.

Мале приватне підприємство «Гетьман» планувало збудувати кафе на земельній ділянці площею 0,32 га.

Нам вдалося захистити цю територію від забудови. Переконаний, що винищення зелених зон – це шлях в нікуди. Нам треба створювати нові сквери і розвивати мережу зелених насаджень, а не знищувати існуючі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.