Дякую всім українцям і колегам за підтримку

07 грудня 2012, 17:22
Власник сторінки
Журналист
0
15
Дякую всім українцям і колегам за підтримку

Я хочу подякувати всіх українців за теплі слова підтримки, які лунають звідусіль. Особливо дякую своїм колегам М. Волинцю, І. Кириленку, Б. Тарасюку та В. Уколову за особисту присутність та підтримку

На даний момент, нам з моїм колегою Тарасом Процев"ятом вже привезли всі необхідні речі для подальшого перебування в приміщенні реєстрації. Також нас запеспечили водою і ліками. Можливу вдасться збити температуру, яка тримається у мене протягом доби. Але я свій час дарма не марную. Зараз я написав листи на генпрокурора та Литвина, з якими даю можливість всім не байдужим ознайомитися.

Генеральному прокурору України
Пшонці В.П.
01601 м. Київ, вул. Різницька, 13/15
Народного депутата України
КАРМАЗІНА Юрія Анатолійовича
01008 м. Київ, вул. Грушевського,5

П О В І Д О М Л Е Н Н Я
про вчинення кримінального правопорушення

На даний час, я, Кармазін Юрій Анатолійович, перебуваю на посаді народного депутата України, обраний по багатомандатному загальнодержавному виборчому округу від Блоку «Наша Україна – Народна самооборона», представляю в Парламенті Партію захисників Вітчизни (посвідчення №389).
05 грудня 2012 року близько 16 годин 45 хвилин мій помічник-консультант Годулян Наталя Сергіївна (посвідчення номер 389/36), виконуючи моє доручення, подала до сектору реєстрації законопроектів відділу з питань планування та обліку проходження законопроектів Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України проекти постанов про скасування рішень Верховної Ради України про прийняття в цілому, як закон проекти актів реєстраційний №11284,№11000,№11285 та відповідні супровідні документи з дотриманням вимог статей 90,91 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України».
Вказані дії були вчинені з метою реалізації моїх повноважень щодо законотворчої функції народного депутата України в інтересах Українського народу згідно вимог статті 93 Конституції України, статей 1,6,11,12 Закону України «Про статус народного депутата України» та статей 48, 89 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України Регламенту».
Підставою для вчинення таких дій стало порушення процедури вимог Конституції та Регламенту під час прийняття Верховною Радою України рішень стосовно ухвалення проектів законів №11284,№11000,№11285, що призведе до підриву авторитету законодавчого органу держави та завдасть значної шкоди українському народу.
Згідно вимог частини 6 статті 48 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», народний депутат, інший суб'єкт права законодавчої ініціативи вносить проект постанови Верховної Ради про скасування рішення Верховної Ради про прийняття закону, постанови чи іншого акта Верховної Ради в цілому.
Відповідно до частини 1 статті 92 Регламенту, законопроект, проект іншого акта, внесений до Верховної Ради, реєструється в Апараті Верховної Ради. Законопроект, внесений з дотриманням вимог статей 90, 91 цього Регламенту, реєструється в Апараті Верховної Ради в день його внесення.
В силу дії пункту 3.2.3. Положення про порядок роботи з документами у Верховній Раді України затвердженого Розпорядженням Голови Верховної Ради України від 25.05.2006 №448, законопроекти, що вносяться до Верховної Ради України народними депутатами України, реєструються сектором реєстрації законопроектів відділу з питань планування та обліку проходження законопроектів Головного організаційного управління апарату (далі - сектор реєстрації законопроектів). Дані про присвоєний реєстраційний номер законопроекту заносяться до Журналу реєстрації законопроектів та до відповідної бази даних.
Згідно пункту 2 Положення про порядок роботи у Верховній Раді України із проектами законів, постанов, інших актів Верховної Ради України, затверджених Розпорядженням Голови Верховної Ради України від 22.05.2006 №428, законопроекти, що вносяться до Верховної Ради України народними депутатами України, реєструються сектором реєстрації законопроектів відділу з питань планування та обліку проходження законопроектів Головного організаційного управління апарату Верховної Ради України (далі - сектор реєстрації законопроектів) в день його внесення. Дані про присвоєний законопроекту реєстраційний номер заносяться до Журналу реєстрації законопроектів та до бази даних законопроектів електронної комп'ютерної мережі веб-сайту Верховної Ради України.
Разом з тим, Швець Володимира Іванович, перебуваючи на посаді завідувача сектору реєстрації законопроектів відділу з питань планування та обліку проходження законопроектів Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України, будучи особою уповноваженою приймати від суб’єктів законодавчої ініціативи проекти актів Верховної Ради України, порушуючи вимоги частини 2 статті 6, частини 2 статті 19, статті 93 Конституції України, статті 48,89,92 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», статті 1,6,11,12 Закону України «Про статус народного депутата України», пункту 2 Положення про порядок роботи у Верховній Раді України із проектами законів, постанов, інших актів Верховної Ради України, затвердженого Розпорядженням Голови Верховної Ради України від 22.05.2006 №428 та пункту 3.2.3. Положення про порядок роботи з документами у Верховній Раді України затвердженого Розпорядженням Голови Верховної Ради України від 25.05.2006 №448, відмовився приймати подані мною проекти постанов Верховної Ради України про скасування рішень Верховної Ради України про ухвалення проектів законів №11284,№11000,№11285 та супровідні документи.
Своєю бездіяльність вказана посадова особа створює перепони для реалізації наданих мені українським народом повноважень щодо законотворчої діяльності.
Із 17 год 00 хвилин вчорашнього вечора я перебуваю у приміщенні сектору реєстрації законопроектів апарату Верховної Ради України і, оголосивши про безстрокове голодування, вимагаю виконати вимоги Конституції та регламенту України.
Однак, до даного часу мої законні вимоги не виконуються.
Таким чином, в діях Швеця В.І. наявні ознаки складу злочину передбачені частиною 1 статті 353 КК України.
На підставі вищенаведеного та керуючись статтею 214 КПК України, прошу внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення вищевказаного злочину та розпочати досудове розслідування.

07 грудня 2012 року Ю.А. КАРМАЗІН

“ 7 ” грудня 2012 р.

Голові Верховної Ради України
Литвину В.М.


З А Я В А

Шановний Володимире Михайловичу!

У зв’язку з незаконними діями керівництва Апарату Верховної Ради України щодо відмови в порушення норм Конституції України та положень статті 48 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» зареєструвати подані мною вчора, 6 грудня 2012 року, проекти таких постанов Верховної Ради України: «Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (реєстраційний номер 11000) в цілому, як закон», «Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів» (реєстраційний номер 11284 ) в цілому, як закон» та «Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів» (реєстраційний номер 11285 ) в цілому як закон» –
О Г О Л О Ш У Ю:
Вам і керівництву Верховної Ради України мій та народного депутата України другого скликання Процев’ята Тараса Івановича ПРОТЕСТ щодо зазначеного беззаконня і повідомляю про наше з ним ГОЛОДУВАННЯ, яке в даний час відбувається у приміщенні Сектору реєстрації законопроектів (кім.40).

З повагою, КАРМАЗІН Ю.А.

(посвід. №389)

“ 7 ” грудня 2012 р.

Голові Верховної Ради України
Литвину В.М.


Стосовно надання відповіді
народному депутату України

Шановний Володимире Михайловичу!

Прошу Вас надати мені терміново письмову відповідь щодо причин відмови керівника Сектору реєстрації законопроектів Швеця В.І. в порушення норм Конституції України та положень статті 48 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» зареєструвати подані мною вчора, 6 грудня 2012 року, проекти таких постанов Верховної Ради України:

1. Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (реєстраційний номер 11000) в цілому, як закон.

2. Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів» (реєстраційний номер 11284 ) в цілому, як закон.

3. Про скасування рiшення Верховної Ради України від 06.12.12 року про прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів» (реєстраційний номер 11285 ) в цілому як закон

З повагою, КАРМАЗІН Ю.А.
(посвід. №389)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.