Це ж як потрібно ненавидіти свій народ

18 грудня 2012, 15:47
Власник сторінки
Журналист
0
11
Це ж як потрібно ненавидіти свій народ

Проглядаю головний кошторис країни і не перестаю дивуватися "покращенню життя" і тій "стабільності", яка нам всім загрожує.

Це ж як потрібно ненавидіти свій народ та національну економіку, щоб взагалі ліквідувати Міністерство промислової політики?! «А для чого Україні промисловість?» – думали автори «реформи», якщо всім у державі будуть керувати з Лондона, Москви чи Женеви Фірташі, Коломойські, Ахметови та інші, яким державне майно передавалося з реактивною швидкістю за безцінь.
Нагадаю, що раніше в Україні існували міністерства важкої, легкої, хімічної, машинобудівної та багатьох інших галузей промисловості. А тепер – ніякої. За нас все виробляють китайці, японці, корейці, росіяни, білоруси, поляки чи турки.
Хто ж буде наповнювати бюджет? Чи буде він збільшуватись, якщо одне за одним приймаються політико-судові рішення на користь Міноборони Росії, в тому числі, й про стягнення з України заборгованості за начеб-то борг Єдиних Енергетичних Систем України в сумі понад 3,5 млрд. гривень, про стягнення з НАК «Нафтогаз України» вартості майже 5 млрд. метрів кубічних газу на користь Фірташевого «Росукренерго»? І хто задумається над тим, що ЄЕСУ вже не існує 15 років, а держава на себе не брала зобов’язань з відшкодування боргу приватної компанії?
Зрозуміло, що це потрібно лише для того, щоб пред’явити збитки Ю.Тимошенко по іншій справі. Адже для всіх очевидно чим закінчиться розгляд справи Ю. Тимошенко в Європейському суді з прав людини, який вже визнав політично вмотивованими і незаконними затримання і арешт Ю.Луценка – крім ганьби, держава ще й виплатить 15 тисяч євро. А за спричинення шкоди людям замість звільнень виділять квартири і ордени.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.