Вітаю всіх і кожного зі Святим Миколаєм

19 грудня 2012, 09:20
Власник сторінки
Журналист
0
11

Нехай нашу Неньку - Україну оберігає Святий Миколай

День Святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинка сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

 Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Св. Миколая загадати бажання, але воно обовязково повинно бути добрим та благочистивим, то святий його обов’язково виконає. Але, можливо, і не одразу. Діти, в свою чергу, можуть написати листа Святому Миколаю з побажаннями, що до свого подарунку. Після чого, всім залишається тільки вірити та чекати, а тим часом вітати своїх рідних та близьких з цим чудесним святом.

 Щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая.

 Сердечно бажаємо Вам здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Святий Миколай в християнській традиції є уособленням благочинності. В цей радісний день всі діти вірять, що знайдуть свій подарунок, тому що Святий Микола всіх бачить з небес, любить і дарує добро «нині і вічно і повсякчас».

 Щастя, добра та злагоди Вам і Вашій родині! 

 З повагою, Ваш Юрій Кармазін


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.