Тимошенко ще той міцний горішок

09 січня 2013, 15:47
Власник сторінки
Журналист
0
11
Тимошенко  ще той міцний горішок

Кінець терпінню Тимошенко − поганий сигнал Януковичу, заявляю знаючи особисто терплячість і витримку Тимошенко

Можу лише здогадуватися, як далеко зайшла пенітенціарна служба  у своїх повноваженнях і особистому ставленні до  цієї жінки. Судячи з ситуації, репресивна машина Януковича дала не лише збій, а вже тріщину, а сама пенітенціарна служба заплуталася у своїй ролі − якщо раніше ця служба виконувала свої обов’язки, то тепер очевидно, що виконується конкретне замовлення на конкретну особу. От тільки особа ця, так звана, почала чинити спротив, відстоюючи свої права, і це збило з пантелику інквізиторів, котрі заплуталися у своїх повноваженнях.

Для мене, як для навіть звичайної людини, незважаючи на мій досвід у роботі з в’язнями, є очевидним той факт, що чиниться спланована психічна атака на Тимошенко з боку конкретних посадових осіб і держслужб; інше питання, що сама Тимошенко − ще той міцний горішок. Зрозуміло також і те, що відбувається двобій найбільших політичних акул, або навіть монополістів. Януковича − як монополіста у сфері  влади, і Тимошенко − монополіста в опозиції. Захист кожним свого права на монополізм, плюс особисті обрахунки дають нам сьогодні подібну політичну картину.   І хоча не Тимошенко цей двобій розпочала, а могла б, перебуваючи при владі, − щось мені  підказує, що саме вона покладе цьому край. Що ж до самого Януковича, то я не розумію, який сенс грати на полі в футбол, де відсутні і воротар, і нападаючі, якщо використовувати до кінця алегорію в якості порівняння.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.