Імітація від Лутковської: «Мавр сделал свое дело, Мавр может уходить »

23 січня 2013, 13:08
Власник сторінки
Журналист
0
14
Імітація від Лутковської: «Мавр сделал свое дело, Мавр может уходить »

Хто б сумнівався в нещирій стурбованості псевдо-омбудсмана навколо ситуації з Тимошенко і дотримання її прав?

Зі слів Лутковської випливає, що три народних депутати-жінки, які розповіли про умови перебування Тимошенко в палаті, де камер відео спостережень більше, ніж мабуть на всіх виборчих дільницях разом взятих, брешуть.  А може у Лутковської із зором проблеми, або з математикою?

        Імітація перевірки Лутковською умов перебування в лікарні Тимошенко свідчить чітко про ставлення омбудсмана до всіх людей, права яких грубо порушуються.  Навіщо країні, яка головує в ОБСЄ, омбудсман з поганим зором, не вміючий рахувати? Навіщо Україні, яка претендує на членство в Євросоюзі, Уповноважений з прав людини, який не бачить і не чує порушень прав людини? Я вже мовчу про легітимність призначення горе-захисника.

           Якщо говорити про омбудсманів інших країн, то там подібні посади займають люди обізнані в цій справі, а головне - визнані свої народом і які мають авторитет, чого не можу, нажаль,  сказати про Лутковську. Адже до свого псевдо призначення вона відстоювала в Європейському суді з прав людини інтереси держави,котра і порушувала ці права. Тобто, Лутковська захищала самих ініціаторів  порушень.  

Якась куряча сліпота напала на наші державні органи влади: сліпа прокуратура, сліпа феміда, сліпа омбудсман. Царство темряви, а не країна. Маю надію, що народ хоча б своїм прозрінням освітить Україну. Маю надію…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.