Якщо вже вислуговуватися перед Януковичем, так по повній

28 січня 2013, 12:13
Власник сторінки
Журналист
0
11
Якщо вже вислуговуватися перед Януковичем, так по повній

Є ще деякі резонансні справи, які можна "почепити" на Тимошенко

Прокуратура, виконуючи роль «стола заказав - чего изволите», могла б для влади,в якості бонусу, як постійного клієнта, одним махом і справу Гонгадзе закрити, повісивши всіх собак на Тимошенко.  Більш того, якщо вже є людина, то можна тулити  всі резонансні справи їй. Більше ніж по життєвого, Тимошенко все одно нічого не «світить». Ну хіба що смертна кара, але заховати свого опонента і ліквідувати це для влади не рішуча дилема.

Я вибачаюсь за свій сарказм, але нормальна людина, поважаюча себе, не стане  навіть обговорювати чи коментувати весь  той «шизофренический бред» прокуратури, яка в погоні за похвалою від замовників справ Тимошенко, опустилася до рівня палати для душевнохворих, де є свої Наполіони, Гітлери та інші історичні постаті, які «дожили» до нашого часу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.