Під загрозою забудови опинився ще один парк на Святошині

07 лютого 2013, 13:27
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
622

На території парку вздовж просп. Перемоги у Святошинському районі невідомі особи встановили будівельний паркан

Ще один будівельний паркан паплюжить парк у Святошинському районі. Вздовж просп. Перемоги посеред парку будь-якої миті можуть розпочатись незаконні будівельні роботи. Закликаю прокуратуру, міліцію та екологічну інспекцію терміново втрутитись і не допустити знищення парку. Я спрямував депутатські звернення до прокуратури м. Києва, столичної міліції, екологічної та архітектурно-будівельної інспекцій щодо недопущення чергової незаконної забудови парку у Києві.

 

У парку поруч із будинком №130/1 по просп. Перемоги встановлено будівельний паркан та розпочинаються підготовчі роботи.  

 

Хто і що збирається будувати у цій частині парку поки не відомо. Адже згідно з даними земельного кадастру, вказана ділянка нікому не відводилась. Тобто це самозахоплення. Правоохоронні органи мають зясувати, хто і на яких підставах встановив там паркан, та вжити заходів для демонтажу незаконно встановленої огорожі.

 

Нагадаю, що у Києві діє мораторій на видалення зелених насаджень  у скверах, ботанічних садах,  парках,  лісопарках, рекреаційних зонах, лісах, урочищах зі стрімкими схилами, берегозахисних ділянках та водоохоронних зонах, на островах річки Дніпро в межах території м. Києва, а також на прибудинкових територіях.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.