Влада розгортає відкриту і нахабну війну

10 лютого 2013, 12:29
Власник сторінки
громадський та політичний діяч
0
2005

Неоголошений стан війни влади проти українських традицій і села перейшов у фазу реальної війни…

Мабуть, в Україні діє військовий стан, бо лише за умови оголошеної війни можна допустити те, що в державі буде відключена, за попередніми оцінками, вже майже половина мережі національного радіо у трьох форматах – УР-1, «Промінь» і УР-3 («Українське Радіо «Культура»). 

Як з’ясувалося, навіть під час Великої Вітчизняної війни Українське радіо мовило на території України із Саратова. Отож, нинішня влада виявилася більш цинічною стосовно української історії, культури, традицій і мови, адже вимкнула майже половину мовлення єдиного збереженого національного мовника, що пропагував українське. 

Окрім цього, цинічність дій влади ще полягає у тому, що вона, яка донедавна вела неоголошену війну проти українського села та українських пенсіонерів, тепер розпочала діяти відкрито і нахабно. Цілком очевидно, що для старших, одиноких людей, які живуть у сільській місцевості чи в провінції, проводове радіо було чи не єдиним джерелом інформації та комунікації. І тепер вони його не мають. Тобто, у ХХІ столітті влада перетворила сільських мешканців на людей, які опинилися у тотальній інформаційній ізоляції. 

Я як голова Комітету з питань свободи слова та інформації разом з колегами плануємо на тижні зібрати засідання Комітету, а також йти на засідання Уряду, щоб вимагати від членів Кабміну вберегти, фактично, останній плацдарм національного мовлення - Українське радіо - від тотального відключення. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: радіо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.